16 Nisan 2012 Pazartesi

Ayrı odalar ve haftasonu

Asya hanım 9ay 1 haftalıkken özgürlüğünü ilan etti.Artık farklı bir odada uyumaya karar verdi.Yatağını yatak odamızdan çıkardık.Pazar günü gün boyu hiç uyumaması da gece erkenden uyumasına yol açtı.Garibim ne kadar yorulduysa gece deliksiz bir uyku çekti.Korkar mı,çok uyanır mı diye endişelendim ama rahattı ilk gün.Büyümüş benim kızım,büyüme evrelerinde böyle duygulanacağım heralde alışmam lazım buna.

Sabaha da neşeyle uyandı.Elinden düşürmediği çoraptan bebeğiyle kraker yedi.

Ama haftasonu tam bir canavara dönüşmüştü.ZOr zapdettik.Gündüzleri en fazla 15 dakika uyudu.Günün gerisinide babasının sırtında geçirdi.

Pazar sabahı pencere önündeki çiçek henüz açmamışken,2 saat sonra Asyayla baktığımızda tüm güzelliğiyle  salınıp duruyordu.Amaryllismiş çiçeğin adı.Yılda iki defa açıyor böyle.



8 yorum:

  1. Yiycem artık onu ben yeter :)) Bu ne tatlılık maşallah. Uyuyan güzel :)

    YanıtlaSil
  2. Ay Asya, ömrün uzun olsun senin :) babanın sırtındaki pozuna koptum yaaa :))) öperim seni de, anneni de :)

    YanıtlaSil
  3. ben de haftaya zelihamı odasına postalıcam:)benimki 6 aylıkken ayrılıcak bizden,erken mi acaba...ama alışsın şimdiden diye düşünüyorum..gündüz uykuları giderek azalıyor ne yazık ki...maşallah asyaya:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 6aylık erken değil.Alışır Zeliş daha iyi olur.havalar ısınsın diye bekledik biz biraz.Bizim evin planı kötü eski tip.iki tane odamız salonla bağlantılı.yatak odasına uzak kalıyor odalar.Eğer odalarımız yakın olsaydı 3 aylıkken ayırırdım odasını.

      Sil
  4. ay ay bu minik prenseste artık kendi odasında mı yatıyor.. maşallah sana.. korkar, ağlar diye hiç endişe etme annesi. diloş 4aylıktan beri odasında uyuyor.. zaten mık dese duyuyorsun, içgüdüsel sanırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizin prensese maşallah asıl.:) Erkenden oda sahibi olmuş minnoş.

      Sil

Blog Listem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Popüler Yayınlar