20 Mayıs 2012 Pazar

İkea mama sandalyesi

Mama sandalyesi gerçekten gerekli mi?
Artık büyüdü sanki ya ne gerek var?
derken ikea ya gititğimiz bir gün yemekte mama sandalyesini denedik.Şu emniyet kemerleri geri çağırılan Antilop mama sandalyesi. kemerlerini sağlamlaştırmışlar.Zaten şimdilik kullanmıyoruz kemerini.Öyle rahat etti ki bizim kız.Bir haftalık karar aşamasından sonra 20 nisan gibi aldık sandalyeyi.
 Beraber sofraya oturduğumuz da yerde yiyorduk,ve herşey uzanan Asya sofrayı altüst ediyordu.yemek işkence gibiydi.Mama sandalyesi sayesinde masamıza dönüş yaptık.Sandalyede bağlı olduğundan elinin uzanabileceği yerleri dağıtabiliyor artık.Yani sadece önündeki tepsisine koyduğum şeyleri.hatta çamaşır asarken balkona koyuyorum,yanımda cıvıldaya cıvıldaya oynuyor.Evin içinde bir oraya bir buraya taşıyoruz sandalyeyi.Temizlemesi kolay,az yer kaplıyor.Tavsiye ederim .İnternette baktığım kadarıyla 2 yaşına kadar kullanan varmış.Bizde uzun süre kullanırız inşallah.
Elimdeki mama tabağına elini daldırıp,sanki dünyalar onun olmuş gibi çığlıklar atarak,masadaki çorbayla neşe içinde oynayan yaramaz Asya.Sandalyeyi kullanırken altına kocaman bir örtü serin. aydan sonra bebekler yere birşeyler atmaya bayılıyorlar.

1 yorum:

  1. güle güle kullanın sandalyenizi.. biz yeni almadık, komşumuzun oğlununkini kullandı dila.. asya kadarken çok memnunduk.. sonra ayağa kalkmaya ve bağladığımız için ağlamaya başladı..şimdi yine oturuyor ama çok çabuk sıkılıyor.. inşallah asyam daha çok severde uzun süre kullanırsınız..

    YanıtlaSil

Blog Listem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Popüler Yayınlar