3 Mayıs 2013 Cuma

Taşındık

  İlk evimizden,Zeynep Asya'nın doğduğu evden taşındık yepyeni,kocaman bir eve yerleştik.Uzunca bir süre yazamayışım o telaşlardandı.Birsürü şey değişti, Asya daha bir büyüdü.


  14'ünde de nakliye aracı geldi taşındık.Bizim bir tanesini bile zor kaldırdığımız kolileri ukacık tefecik adamlar 10'ar 15'er sırtlanarak taşıdılar.Şaştık kaldık. Kayınvalidem anlaştığımız fiyatı öğrenince az bile ya yazık adamlara deyip durdu. İki katını verecekti nerdeyse :) Çatlak bir tabak kırılmıştı sadece birde kahve kutusu yamulmuş ve içindeki kahve dökülmüş. Buna da şükür. Taşınmak hiç kolay değilmiş. Herkes yerinde otursun kolay geliyordu bize lafta.:)
   Kardeşlerim hayırlı olsun çayına geldiler.En çok Asya'ya yaradı. Gömüldü pastalara.
Mutfak dolaplarım beyaz,aydınlık. Rahatça mutfakta yiyebiliyoruz yemeklerimizi artık. Eskisi karanlık ve koyu renkti giresim gelmiyordu hiç.
Evi değiştirmek istememizin esas amacı Asya'nın odasının olmamasıydı.Önceki evimizin salonunda 2 tane odaya geçiş vardı. Oldukça kullanışsızdı. Asya ya bir oda hazırlamıştık ama bizimkine uzak kalınca korkuyordu. Salonda yatmaya başlamıştı artık. Şimdi kocaman bir odası var. Çok mutlu küçük hanım odasında. Şimdi tek eksiği bir yatak ve perde. En yakında alacağız da ne zaman olur bilemiyorum. Model beğenemedik bir türlü.
 Düşündüğüm modellerde aşağıda. Gidip bir yakından görelim.

 Daha salona perde gerekiyor.Ölçtükte 10 metre tül gerekiyor.Boydan boya pencere yapmış uyanıklar.Eski evimimizde salon tek pencereydi,tül perde derdimizde yoktu. Yeni ev yeni ihtiyaçlar. Çok çalışmak gerek çok.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Listem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Popüler Yayınlar