23 Ocak 2013 Çarşamba

Yeni İş

  Kpss'ye hazırlanıyordum geçen sene. Asya'yı Anneme bırakıp dersaneye bile gitmiştim. 31 Kasımda atandım bir kuruma.Nihayette 18 ocakta iş başı yapabildim.
  Nasıl yapacağız bizim minik ne olacak derken çareyi yine annemde bulduk.Evimizde yakın zaten.Sabahları beraber evden çıkıyoruz Asya'yı babası bırakıyor anneme.Çünkü miniğim benden ayrılırken ağlıyor,babaya ses etmiyor.Arabayı da bırakıyor,akşamları iş çıkışı Asya'yı annemden ben alıp evimize gidiyorum.
  Pazartesi öğle arasında Asya'nın yanına gittim.İş yeri evime yakın çünkü.Ama ayrılırken yine ağladı.Annem bir daha öğlen gelmememi söyledi.Özlüyorum ne yapayım fakat  öğlenleri gitmeyeceğim.Boşuna ağlatmayayım kuzumu.
  Akşam trafik öyle yoğun oluyor ki iyi ki başka bir semtte oturmuyoruz uzunca bir yolu çekemezmişim.10 dakikalık yolda bile eve gittiğimde yorgun oluyorum.Tabi 2 senedir iş hayatım sekteye uğramıştı.Evin rahatlığına alışınca zor gelmiş de olabilir.Sabahları eşimle işe yürümeye karar vermiştik hazır havalarda güzel gidiyorken ama dayanamadım ben.Dün eve gelince ayakta bile duramıyordum.Bir gün servis bir gün yürüyüş olacak galiba. Bu sayede hem sabah sporunu aradan çıkarırız hem de baş başa vakit geçirmiş oluruz eski günlerdeki gibi.

9 yorum:

  1. çok sevindim işe başlamana hayırlı olsun, Asya'da zamanla alışır umarım, bizimki şimdi el saalıyor bana sabah giderken :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler iyi dileklerin için.Asya zaten beni hiç özlemiyor.:))

      Sil
  2. hayırlı olsun canım.. ilk başlarda zorlancaksınız tabi ikinizde.. özlem hiç bitmiyor ama zamanla alışacaksınızdır.. aramıza hoşgeldin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım.çok özlüyorum tombiş ellerini çok.

      Sil
  3. hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına.çalışan anne olmak çook zor benim kızım da ağlıyor bakıcıya bırakırken..Allahtan bakıcımız bizim eve geliyor..
    kandilini de kutlarım canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim.keşke imkan olsada hiç bırakmasak ama olmuyor.Ağlamasına dayanamıyorum artık babası bırakıyor bu yüzden.

      Sil
  4. nasıl imrendim size anlatamam..ne güzel bende geçen yıl girdim kpss ye ama atanamadım gerçi puanım da azdı 80 almıştım:(( siz kaç almıştınız acaba? maaşallah size çocuğunuz varken başarmışsınız ne güzel maşallah..inş herşey dahada güzel olur sizin için..
    sevgiler mrw

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım sizde atanabilirsiniz istediğiniz yere.uzun süren dersane maceralarım sonucu atanacak kadar puan alabildim şükür.çok teşekkürler güzel dilekleriniz için.

      Sil
  5. Yeni işin hayırlı olsun inşallah canım,darısı başıma inşallah memuriyet :) Ayrılmak zor oluyordur mutlaka,ama herşey onlara daha güzel şartlar sunabilmek adına değil mi..KOcaman sevgiler..

    YanıtlaSil

Blog Listem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Popüler Yayınlar