10 Ekim 2011 Pazartesi

Örgüye devam

Haftasonu gezisinde sürekli kullandığım oldukça işime yarayan battaniyemizle başlayalım örgülerimizi eklemeye.
Hamileyken yaklaşık 3 ayda elimde sürüne sürüne gezdirdiğim parça parça karelerden oluşan tunus işi battaniye.Ben parçalarını ördüm annemse birleştirdi.Çok sade gelince gözüme üzerine kelebek ve çiçek işledim etaminle.İnsan boş olunca böyle ıvır zıvırlarla uğraşıyo.
 Devamında da boş zaman uğraşları patikler.Henüz giydiremedim hiçbirini.Ayakları henüz çok küçük Asya'nın.heyecanla bekliyorum giyeceği günleri.





Yukarıdaki pembe güllü patiğide lahusa patiği olarak kullandım.Patiğin yapılışını www.goznurumuz.blogspot tan almıştım ama artık yok bulamadım.
Bu yeşilleri giydirdim.Bu model çok eski babaanne işi gibi görünüyor ama patikler içinde bence en kullanışlısı bunlar.Kış için bir kaç tane daha büyüklerini yapabilirim.

Yukardaki güzelliğide bir minik adama hediye ettim.Gülegüle kullansın.

4 yorum:

  1. çok güzel olmuşlar zeynebim, mini mini ne kadar güzeller, ellerine sağlık :) kimbilir Asya giyince daha ne kadar tatlılaşacaklar kızının sayesinde, maaşallah :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. sevgili Maya çok teşekkürler.Beğenmene sevindim.
    Sevgiler bizden hellokitili öğrenci :))

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık, çok geül olmuşlar, yeşiller favorim oldu, ve evet eskiden kalma gibi olanlar çok daha rahat oluyor;)

    YanıtlaSil
  4. yerdenuzak teşekkürler canım.

    YanıtlaSil

Blog Listem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Popüler Yayınlar