24 Nisan 2014 Perşembe

24. hafta

  Hamileliğimin 24. haftasına girdim bakalım .Ben çok şiştim bu sıralar. Her sabah rejim yapsam artık deyip, işyerinde arkadaşların börek çörekleriyle bu rejimi bozuyorum. Daha fazla kilo almasam bari.



  Bu arada ikinci bebişimiz erkek olacakmış. Her nekadar kız istiyor olsam da değişik bir deneyim olacak. Sağlıklı olsunda kuzucuk farketmez cinsiyeti. Asya bir sabah adı Ömer olsun. Ömer güzel isimdir annecim deyince lakabı Ömercik oldu bizim oğlanın. Son günlerde annem demiş ki bizim miniğe senin adın Zeynep Asya ,kardeşinin kide Zeynel Abidin oldun demiş. Bundan sonra kardeşinin adını soranlara Zeynel Abidin diyor.

Yukarıdaki resimde Ömercik için yapılabilecek bir çalışma gibi geldi. Biye kullanmayı iyice öğrensem de yapsam keşke. Yapılışı burdan.  Ömercik hiçde ablasına benzemiyor. Çok hareketli kıpır kıpır . Ablamız hep uyurdu, akşamları ancak nazlı nazlı bi tekme atardı okadar. Doğunca nasıl olacak bakalım.


2 yorum:

  1. Aaaa ben bilmiyordum senin hamile olduğunu, bende 35. haftamdayım :) Biz de ismini Ömer koyacağız :) Bu arada benimkide maaşallah çok hareketli ve genelde böyle bebekler doğunca da hareketli oluyor muş :)))) İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız ikimizde Ömer'leri :))

    YanıtlaSil
  2. ay ne çabuk geçti zaman.. maşallah size.. ömer benim favori ismim.. dilanın kız olduğunu öğrenmeden önce hep ömer kaan diye sevdim karnımı.. ilknur sizde mi ömer koyacaksınız.. ayyy hadi inşallah allahım bana da bir erkek çocuk nasip eder üçleriz ömerleri..

    YanıtlaSil

Blog Listem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Popüler Yayınlar