29 Aralık 2011 Perşembe

Minik Asya Kedisi...

Son günlerdeki hali böyle bu hanımın.Scar face Zeynep Asya... babası da bir yandan kulağını yiyor  fotoda .:))
 Eli yüzü çizik yara bere içinde.Asya hanım sanki kedilerle yok yok aslan yavrularıyla yatıp kalkıyor sanki. Gece ağlayarak uyanıyor , bakıyorum çiziklerine yenisi eklenmiş oluyor. Son 3 gündür uykusu da bölünmeye başladı bu yüzden. Sürekli yüzünü ,kulağını kaşımak istiyor. Krem sürüyorum, nemlendiriyorum yine fayda etmiyor.Eski günlere, ilk doğduğu zamanlara geri döndük , çorap geçiriyorum ellerine artık uyurken.

ÇAKİİ kızım benim... :))
  Doktora gideceğiz bu gidişle. İnşallah önemli bir şeyi yoktur.

4 yorum:

  1. Kıyamam :(( nasıl yapmış böyle,kim bilir nasıl canı yanmıştır :((

    YanıtlaSil
  2. Allahım, Asya'ya mı üzüleyim senin sözlerine mi güleyim bilemedim :) Asya'cığın umarım daha başka yerlerini çiziktirmez, Çaki'likten kurtulur bir an önce :) Scar Face de iyiydi ama :) ikinize de çok sevgiler Zeyzey'im :)

    YanıtlaSil
  3. aktüel moda diş çıkarma belirtileri diyorlar.bir çıksada rahatlasak.çok canı canıyor ağlamasından belli oluyor kuzunun.

    YanıtlaSil
  4. maya ; bir yandan üzülüyor bir yandan gülüyorum bu haline.kardeşim Scar face diyor bu miniğe.eşimle ben de Çaki diyoruz kısaca.Ağlamasına bile katıla katıla gülüyoruz kuzunun.çok komik çünkü.ne kadar cani ebeveynlermişiz şimdi farkettim.:))))

    YanıtlaSil

Blog Listem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Popüler Yayınlar