16 Eylül 2014 Salı

ErkanEfe


Doğumunun 1 hafta sonrasında yani 15/08/2014 de ismi konuldu oğlumun. Zeynep Asya "Ömer Bonbon" olsun diye çok ısrar etse de sonunda ismimiz Erkan Efe oluverdi. İsminin konulacağı günün sabahında göbeğide düşmüştü. İlk banyosunu da o gün yaptırdık.




İlk günler pek rahat bir bebekti. Ama paşa oğlum acıkmaya görsün basbar bağırıyor borazan gibi sesiyle. Arada çığlıklar bile atıyor. Azıcık geç kalayım kıyametleri koparıyor beyefendi. Ablası 4 saat aç kalsa sadece uyanırdı, sesi soluğu çıkmazdı yavrucağın. Şimdide ablamız pek sakın gerçi.

Bu karabiyelerde benim canım arkadaşımın süprizi. Bebek görmeye gelirken yapıp getirmiş sağolsun hamile haliyle. Ellerine sağlık. Böyle güzel hediyeyi görüpte ben bol bol resmini çekmezmiyim. Görmemişin bir kurabiyesi olmuş yüzlerce fotosunu çekmiş misali :))


1. ayın sonunda aşını yaptırmaya gittik sağlık ocağına. Kilosu 4.750, kafa çapı 38cm olmuş bizim paşanın. Ablası gibi koca kafalı.

Tipi aynı Asya. Bir aylık fotoları ikizi gibi benziyor ablasına. Aynı tombul yanaklar.

Ablasıda çok seviyor miniği. Yakışıklım, gardaşım çeşitli sesleniş biçimleri. Asya bugünlerde hasta,İshal oldu ve kusup duruyor. Birazda ateşi vardı.Başında duruyordum salonda o sırada kardeşi ağladı. Asya hemen anneciğim kardeşim ağlıyor, sen onun yanına git yazık ağlamasın dedi. Kıyamam ya kendisiden çok kardeşini düşünüyor tam bir yengeç burcu benim melek kızım. Umarım bu güzel ilişkileri hep böyle devam eder yavrularımın. 


7 yorum:

  1. Ayy maşallah ikisine de,Asya'ya çok geçmiş olsun canım,mevsim değişimleri etkiliyor sanırım çocukları,hiç unutmuyorum tam bir yıl önce aynı belirtileri biz de yaşamıştık..ilk yüksek ateş deneyimimizzdi :(
    Sağlıkla büyüsün kuzucuklar canım,öpücükler..

    YanıtlaSil
  2. maşallah küçük prense.. eminim asya kızımda çok güzel ablalık yapıyordur.. allah sağlıktan ayırmasın..

    YanıtlaSil
  3. ay ne güzelll:)maşallah kuzulara..ben de hamileyim:)benim kız da durmadan anne kardeşim nerde,ben kardeşimi çok seviyorum deyip duruyor:))haydi hayırlısı...

    YanıtlaSil
  4. maşallah çok şirin :)))
    banada beklerim www.kiriksemsiye.blogspot.com
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Ah pardon gelmiş bile Efecik maşallah ona. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah :)

    YanıtlaSil
  6. Allah bahtını açık etsin kuzucuğumun, o sağlıkla huzurla büyüsün de teyzesi daha çok yapar ona. Gerçek şeker hamuru kullanmadığım için çatlamalar olmuş ve küçülmüş ama olsun, en azından doğal, malum, organik anneyim ya! :D yine de güzel görünüyor fotoğraf yeteneğin sayesinde. Güzel bir anı kaldı hepimize. karşılaman içimizi ısıttı, keyifli bir sohbetti:) tekrarlayalım en kısa zamanda

    YanıtlaSil

Blog Listem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Popüler Yayınlar