30 Kasım 2012 Cuma

Bloglardan etkileşimler

 İnsan ister istemez gördüğü ,duyduğu şeyleri yapmak istiyor.Ben ne görsem yapmak istiyorum o ayrı mesele.
  Peçete transferi için bir sürü boya,peçete aldım.Ahşap boyamalar yapacaktım güya.Onların malzemeleri de var.Geçen kış polarlarla işlemeler yaptım.Etamin dersen bir sürü ipte onlar için var.Bide beğendiğim kumaşlardan da birer metre alır oldum.Kendimi tutamıyorum.Gel gör ki bende hepsini yapabilecek zaman yok.Ah bi olsa yapabilsem.
  Kıyısından köşesinden birkaç örgüde ben yapıverdim.
Şu sıra bloglarda favori görsellerden bu tür battaniyeler.Dayanamadım evdeki kırpık minnak iplerden ancak bu kadar motif çıkabildi.Beyaz yetmedi.Üç motifin beyazları krem rengi  yün ipten.Deneme olmuş oldu.Çok şeker duruyor her ne kadar yamuk yumuk da örmüş olsam.Yeni ip alıp daha soft renklerde battaniye yapacağım en kısa zamanda.Şimdilik Asya'nın bebeğinin battaniyesi oldu.
Üste şerit şerit görünen bitmemiş ise Asya'nın bebeğine yastık olacak.Anneannesinde beşiği de var.Tıngır mıngır sallasın bebişini minik kızım.
İlerde battaniye yapabilirsem eğer kenarlarının nasıl bitirildiğini de şu adresten bakacağım artık.
http://www.lemondedesucrette.com/

Bir diğer örgü ise yaka.
Bir Asya'ya bir kendime ördüm.Ama kullanamıyorum.Bir garip hissettim kendimi yahu.


Değmesin yağlı boya 'nın blogunda görmüştüm.Şablonu ise burdan.  Oldukça kolay örülüyor.Sadece boynunuzun ölçüsü kadar zincir çekip linkteki aşamaları takip etmeniz yeterli.Benim gibi sırf örmüş olmak için örebilirsiniz.kolay gelsin.


6 yorum:

  1. ellerine sağlık cici olmuş ama yinede ben bekliyorum soft renklerden öreceğin buyuk battaniyeyi... bide bi önceki postu yeni gördüm çoooook beğendim dantel eteği .... maaşallah
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım.İpleri alır almaz başlayacağım da ip almak azıcık sorun oluyor.

      Sil
  2. ah ah bizim evdede bir çuval dolusu keçe var.. o kadar güzel şeyler yapılıyor ki özenmemek imkansız gerçekten.. bu arada o battaniyelerde benimde gözüm var.. gerçekten çok şık.. sen bi başlada belki bende arkandan gelirim.. öpüyorum minik asyamı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beraber öreriz işte.:) keçelerdende diloşundoğum gününe bişeyler yaparsın.hem Dila da büyüyor birlikte faaliyet yaparsınız artık.

      Sil
  3. ay sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrr bence takmalısın harıka bunlar cunku emın ol ben olsam hemen takardım :))) keske orebılsem :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkürler deneyeceğim takmayı.Düğmesini eklemem gerek.

      Sil

Blog Listem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Popüler Yayınlar