19 Temmuz 2012 Perşembe

Zorlu dişler ve yürüme çabaları

Minnoş 3 gündür gece kıvrana kıvrana yatıyor, kucağımdan hiç inmek istemiyordu.Ben acemi anne tabi anlayamadım yine derdini.Annem baktı dişlerini inceledi.Azı dişlerini çıkarıyormuş bizim kız.
  Büyüyor hızla.11 temmuzda aşıya götürdüğümde boyuna kilosuna da baktık.11 kilo ,78 cm miş bizim kuzu.Gelişimi iyi şükür.Akşamlarıda kendi başına uyumayı öğrense süper olacak ama şu sıralar diiş sorunu var.
  Bir haftadırda kendi başına ayakta durma çabaları.Desteksiz durunca kendini alkışlıyor çılgınca.En sevdiği uğraşısı şimdilik bu.Geceleri bile ayağa kalkıp,alkış yapıp kaldığı yerden uykusuna dönüyor.
Ben ise peşinde koşmaktan perişan...:) bir yeri toplayıp arkamı dönmemle başka taraf yerle bir oluyor.Çekmeceleri tek tek dağıtıyor minnoş. Allahım sen çok cocuklulara yardım et :))
Bizden şimdilik bu kadar..Sevgiyle kalın.

3 yorum:

  1. canım kıyamam ben ona.. azı dişler fana yakıyordur canını.. tek başına uyumaya gelince... uzun bir süre umutlanma derim.. zira dün gece tam 3 saat uğraştım ama nafile.. saat 1 de pes edip yine yanıma alıp uyuttum.. ama o günlerde gelecek inşallah.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah gelir.yatakta dört dönüyor.bi kafma yatıyor,ordan kalkıyor ayağıma gidiyor,karnıma filan.hep üstümde yatıyor bizim enik.Dişlerden önce ne güzel kendi yatağında yatıyordu.

      Sil
  2. ah canım allah kolaylık versin.benim kızım jet hızıyla emekliyor:)şimdiden fıldır fıldır ortalıkta yürüse napıcaz bakalım.uyku konusunda dişler çok zorluyor evet.tüm düzen altüst oluyor.ben de uyku eğitimine taktım kafayı bu aralar.birazdan yeni yazı gircem bi oku belki işine yarar..sevgiler..

    YanıtlaSil

Blog Listem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Popüler Yayınlar