31 Mayıs 2012 Perşembe

Bebek bezi ve pişik

Asya doğduğu günden bu yana molfix kullanıyoruz.Çok da memnunuz.

Bir ara pişiği inanılmaz boyutta artmıştı.Burada anlattığım kremleri kullandık geçti.Kremleri kullanırken birde bezimizi değiştirelim dedik.Huggies bebek bezini tercih ettik.Gerçekten çok konforluydu huggies.Molfixle kıyasladığımda iç yüzeyi daha yumuşak,molfixinki daha naylonumsu gibi gözüküyor.Huggiese devam ettik.
Fakat son günlerde bloglarda gördüğüm deneyimli anneler can bebeyi öneriyor reklamlarını görünce bir de onu deneyelim dedim.Aldık canbebeyi.Fiyatı uygun diğer bezlere göre.İki gün kullandık.ikinci günün sonunda Asya'nın vücudu yine pişik olmaya başladı.İki kuruş az hesap yapalım derken zavallı bebeğimi pişik yaptık yine iyi  mi.:(( Can bebe bize yaramadı.Türk markası olan başka bez önerebilecek olanınız varmıdır? Huggies ve prima kullanmak istemiyorum.Biraz milliyetçiyim bu konularda.En iyisi bu yaz Asya bezi bıraksa .Ne güzel olur du.Hayal kurmak güzeldir ama neden olmasın :)

7 yorum:

  1. canım biz prima kullanıyoruz.. doğduğunda bende can bebe dışında hepsini kullandım.. ama maalesef pişik yaptı hepsi.. o yüzden primadan vazgeçemiyoruz..

    YanıtlaSil
  2. Pişik meselesi zor ya gerçeekten ALLAH kolaylık versin.
    Malesef fiyat olarak uygun bezler genelde iyi sonuç vermiyor.
    Bu arada Asya miniğe de maşaALLAH.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Benim kızımda ilk aylarda çok pişik oldu.Bütün bezleri denedim.Hiçbiri iyi gelmedi.En son huggies aldım.Pişik sorunumuz sona erdi.İki senedir huggies kullanıyorum.Hiçbir sorunumuz yok çok şükür.Tavsiye ederim.

    Sevgiler....

    YanıtlaSil
  4. selam yeni anne adayı olarak blogunu takip etmeye başladım.
    bize de bekleriz sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Pisik olmasinin bez markasiyla alakasi yok bence biz dogdugundan beri prima kullaniyoruz ama ishal olursa hemen pisik oluyor hemde oyle boyle degil.

    YanıtlaSil
  6. ben de prima ile başladım sonra fiyatı uygun diye can bebeyi denemek istedim,pişik falan olmadı çokta memnunum.her alt değişiminde zeytinyağı yada pişik kremi ile yağlıyorum bebeğimin poposunu o da işe yarıyor sanırım.

    YanıtlaSil
  7. Prima , huggies, molfix, bimin bezi , kipa neşeli saatler bez hepsini denedik ...bim ve kipa bile gayet iyi ..kipa helen Harper a ürettirmiş..fiyatı uygun ..bi paket uygun bez bi paket prima alıyorum. Gece prima gündüz sık sık değişiliyor diye kipa kullanıyorum. ..

    YanıtlaSil

Blog Listem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Popüler Yayınlar