8 Mart 2012 Perşembe

Bir Fincanın Kaç Yıl Hatırı vardı??

 
Bu güzellikler son günlerde başıma gelen en güzel şeyler.Biraz zor günler geçiriyorum.Çok stresliyim.Dualarınıza ihtiyacım var.
  Bu sıralarda annem komşusundan bir fincan yoğurt almış.Ama ne fincan.görür görmez hayran kaldım fincana.Anne benim olsun bu diye tutturdum.Annemde güzel bişey görsem hiç affetmem hemen bizim eve doğru yol alır o güzellikler.Tabi anneme ait olmayınca o canım fincan kös kös döndüm evime.Bİr iki gün sonra annem zarif fincanların sahibi zarif,tonton teyzemize anlatmış olayı.
  ''Zaten kırıla kırıla iki tanecik kalmıştı.Keşke takımı kalsaydı da hepsini verebilseydim . ''diye sarmış pakete bana göndermiş.Nasıl mutlu oldum.İlaç gibi oldu.Gözümün önünde arada bakıp seviyorum kendilerini.


4 yorum:

  1. Güle güle kullan canım benim :) ve gönlünden geçen neyse, Rabbim sana onu versin, hayırlısı neyse o olsun, inşallah dualar kabul olur :) öpüyorum çok :)

    YanıtlaSil
  2. Gönlü ne güzel bir insan mış o tonton teyze, zarif fincanların, güzel günlerde kullanılsınlar :)

    YanıtlaSil
  3. oy sevilmez mi bu güzellikler,renkleri farklı ama desenleri aynı benimde yemek takımım var,çok severek ama kıyamayarak kullandığım.
    kadınlar günün kutlu olsun canım,
    güzel,keyifli, stressiz bir gün olsun
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. ayyy bende bunları görünce çocukluğuma döndüm .. aynılarından annemin vitrinde yıllarca durdu. evde ne zaman yanlız kalsk onları çıkarıp evcilik oynardık :))) keşke dursalardı hemen adresine gönderirdim.. cidden çok ciciler..hoş muhabbetler eşliğinde güle güle kullan
    sevgiler

    YanıtlaSil

Blog Listem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Popüler Yayınlar