12 Şubat 2014 Çarşamba

Mini mouse


Bizim Mini mouse. Bugünlerde minimouse a kafayı fena taktı. Nerdeyse her kıyafetinde minimouse figürü var. Birde şapka öreyim bari dedim bende.


 Örneği burdan. Repeat crafter me adlı blogdan birsürü şapka örneği bulup, resimlerinin çıktısını aldım. Asya'ya hangisini öreyim sana diye gösterince minimouse lu şapkayı seçti. Hatta anne penguenliyi bana, mikey mouse'uda babasına seçti. Bize örer miyim bilemeyeceğim.))

Son günlerimizde Asya'dan gelişmeleri aktarayım biraz.
Asya songünlerde herşeyi ben yaparım havasında.

Sabah annemlere bırakıyorum. Zile bastı ama tam çalmadı.
-Asya istersen ben basayım zile basamadın galiba.
-Olmaz anne ben yaparım sen dur. hem sen bilmiyorsun başkalarının ziline basarsın yanlışlıkla...



Odasının herzamanki gibi altını üstüne getirmiş, tüm kitaplar oyuncaklar yerlerde.Odasından birşey alacağım. Asya içerde bana ters ters bakıyor...
-Anne içeri girme.
-Niye kızım
-Bak anne kızıyorum sonra çok fena olabilir...

Anneciğim ben eminim karnım acıktı.
Anneciğim karar verdim yumurta yiyebilirim.
Anneciğim bu bardağı beğenmedim. Tabii bu bardak beğenmeme gece uyanıp su istediğnde olunca tepem atıyor. Uykulu uykulu uyanmışım, zar zor su getirmişim, o karanlıkta hatun nasıl gördüyse bardağı beğenmiyor. Deli ediyor geceleri en az 3 bardak değiştiriyorum beğenene kadar.

Gece bazen altına kaçırıyor. Havalar soğuk habire tulumunu, çarşafını yıkamayım diye uyuyunca altına bez takıyorum. Sabah uyanınca
- Allah allah inanamıyorum. Yine beni bebek sanmışsın, Ravza Tuğba sanmışsın beni yanlışlıkla anne.Bez takmışsın.Diye bi haşlıyor beni.

Beğendiği yemeklerde "hımm anneciğim çok lezzetli, mukteşem olmuş aferin anneme" diye övgüler yağdırıyor.

Geçen anne hadi yapboz yapalım dedi. Tamam deyince koşarak yapbozu getirip
- Zeynep Asya işbaşında oleyyy diye sevinç çılıkları attı.


Yeni takıntımız süpriz yumurta ve şirinler. Şirinler çıktğında öyle sevindi ki. Babasıyla tanıştırdı önce onları, sonra evdeki şirinler kitabını buldu, ordaki resimlerdeki şirinlerle tanıştırdı, daha sonra evdeki üstü açık model arabaya bindirip gezdirmeye çıkardı hepsini.


Hiçbir şeyi de sağlam bırakmıyor. Şirinleri ikiye ayırıp öyle bırakıyor ortaya, kalemlerin içini çıkarıyor her biri sağda solda kalıyor.

Geçen pazar markette aa prensesli dişmacunu diye sarıldı bırakmadı aldık geldik eve. Elinden hiç bırakmıyor. Açıp yalıyor napıyorsun diyince ama anne taşmış kenarlardan onları temizliyorum diyor.

Yine markette çok sıra vardı. Babası siz arabaya gidin boşa beklemeyin dedi. Ben şöför koltuğuna geçtim. Oda ön koltukta oturup beklemeye başladı. Anne koltuğunda oturuyorum diye nasıl seviniyor. Sonra bana dediki
- Hadi tatlım çalıştır arabayı da gidelim artık. Ben anneyim ya gidelim diyorum sana ...:))

Dün bacağını gıdıklıyorum anne niye bacağımı "fıncırıyorsun" diye söylenip durdu. Herşeye verecek bir cevabı var bu kızın :))



10 Şubat 2014 Pazartesi

02/02/2014

  Kardeşimin düğünü oldu sonunda. Biz ayaz, kar kış olacak diye korkarken hava günlük güneşlik olunca pek bi güzel geçti düğünümüz. Kına memlekette, düğün Ankara'da oldu.



Bizim minnoş dayısının düğününde doğru düzgün poz bile vermedi. O kadarda özel kıyafet giydirdik hanımefendiye...


Bunlarda bizim çifte kumrular...



Blog Listem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Popüler Yayınlar