28 Şubat 2013 Perşembe

Netten-Yapılacaklar


  Bloglar arasında dolanırken bu tatlı çocuğu gördüm.Kaynak
  Şapkasına,ceketine,şalvarına bayıldım.Erke çocuğu bu ama Asya'yada bunlardan yapmama engel değil bu.En yakın zamanda sade bir çocuk ceketi bulup böyle işlemeliyim.Hesionka bu tarz bir ceket süslemiş daha önce.
   Şapkayıda baharda giymesi için penyeden yapıp, bir de şalvar dikersem olacak gibi bu iş.
   Şefime gösterdim vew bu fikirlerimi aktardım da 'işin yok mu senin yahu' dedi.:))

24 Şubat 2013 Pazar

Neşeli Ayaklar

Kocacımla bekarken,ilkokul 1. sınıfa giden kuzenimi de alıp gittiğimiz bir animasyondu neşeli ayaklar.Çok eğlenmiştik.Sevimli yavruların dansını hala izlerim rastladıkça.2. side çıkmış galiba.İzlemedim hiç.
1. filmde bilge bir penguen var.Boğazında bilgelik halkası diye bahsettiği kırmızı bir atık plastik halka var hani.
İşte ben onu Asya'ya benzetiyorum.Asyayı ona da benzetiyor olabilirim.:)Saçlarını iki yandan bağlayıp ,akşam tokasını çıkardığımda hep o penguen gözümün önüne geliyor.
  Asya'yı hiç normal cici kızlara,şeylere benzetmedim ki ben yahu.Uykudan uyandığında ise şu sıralar Einstein a benzetiyorum.


Yukarıda uyku öncesi hali ama olsun.Yinede benziyor.:))




22 Şubat 2013 Cuma

Babamm-annen


Zeynoşun bize seslenişi.Babasına babammm diye bana ise annen.Artık kimin annesiysem.
Afacanlaştı iyice.Her işini kendi yapmak istiyor.Kıyafetlerini ,pantolonlarını illa kendisi giyecekmiş.Bacağının bir kısmını zar zor geçiriyor bir başına sonra annen diye beni çağırıyor.Anneannesine çorbasını dahi içirtmiyormuş.Kaşık ,çatal ne bulursa döke saça yiyormuş.2 yaş sendoromuna girdi heralde mimoş.

   Burda da kendi tırnaklarını kesiyormuş minik hatun.

Akşamları evde tüm hayatı kutular.İçine girip saklanıveriyor.Kafayı eğip öylece bizim Zeynep Asya nerdeymiş dememizi bekliyor.Devekuşu misali.
Yine bizim devekuşu saklanıyor burda.:)

İki hafta önce grip oldu Asya.Allaha şükür antibiyotiksiz atlatıverdi kızım.Anneannesi soğanı oyup içine bal koymuş.Bir gece dinlenince soğanın suyu bala geçiyor.Öksürüğünü böylece atlattı.Zaten en sevdiği yiyecekler kurusoğan,turşu,sarımsak hanımefendinin.
Canı isteyince kendisi soğanı soyuyor,anneannesine dilimlettirip yiyor.Antibiyotik etkisi görüyordur heralde.


20 Şubat 2013 Çarşamba

Beni Böyle Sev



 
Sevimli çok tatlı bir çift. Trt 1 de  yayınlanmaya başlayan yeni bir dizi.Jeneriğinde Orhan Baba'nın beni böyle sev şarkısı çalıyor.Esas oğlan Mimarlık öğrencisi sessiz sakin,beyefendi ,esas kız matematik bölümünde okuyan Akçabatlı bıcır bıcır,biraz dobra bir kız.
Tanıtımları dikkatimi çekmişti.

   Bir plan üzerinde ilk önce ''seni seviyorum'', ''bende seni'' gibi aşk sözcükleri yazıyorlar,sonra hayat şartları zorladıkça,faturayı yine yatırmadın,çamaşırları niye yıkamadın tarzı yazılara dönüşüyordu.Bunlar heralde öğrenciyken evlenen bir çift galiba demiştim.
 Gerçektende tahminlerim doğru çıktı.İlk iki bölümde tanıştılar.İkinci bölümün sonunda ani bir evlilik teklifi oldu.Çok erken gelişti olaylar ama bakalım umarım uzun soluklu bir dizi olur.
  Eşimle beni asıl cezbeden ilişkilerini direk evlilik teklifiyle başlatmaları oldu.Bİzimki de öyle başlamıştı.Hemen evlenme teklif etmişti benim ki de.:))
''benimle bi gelecek kurar mısın?benimle evlenir misin?''


  Efendiliği,sevgisi,tavırları nasılda benim eşime benziyor.Fiziği,gözleri....:)Ayrıca izlerseniz eğer esas oğlanın annesini iyi gözlemleyin ancak bu kadar benzerlik olur .Tıpkısının aynısı anneleri.

Kız da biraz benziyor bana sanki:) Bu dizidekiler galiba biziz :P  Çimen gözlü kocacım bak hayatımız dizi olmuş.

15 Şubat 2013 Cuma

Gök Kuşağı

Şu an Ankara da yağmur yağıyor.Ardından gökkuşağı çıkar mı bilemem.Ama ne güzel olurdu.Olsun Asya ile biz yarın gökkuşağı yapacağız zaten.
Kaynak


Hepinize gökkuşağı gibi rengarenk haftasonları...Mutlu olun.

İş yerinde henüz bir bilgisayarım ve masam yok.:(Oda arkadaşlarım o gün gelmemişse masalarına kuruluveriyorum. Evde de yorgunluktan bilgisayara bakacak vakit bulamıyorum.Oysa ki ne çok şey var minik Asyam ile ilgili anlatacak.Pazartesi sanırım benim de bir masam olacak.Eski günlerden başlayarak kaldığım yerden devam edebileceğim umarım.

Blog Listem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Popüler Yayınlar